محمد قویدل لاری

مدیریت بحران و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت اصلی آموزش و پرورش هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل آموزش و پرورش استان در جلسه شورای معاونین استان و‌ مناطق گفت: مدیریت بحران و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اولویت اصلی آموزش و پرورش هرمزگان است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان،  محمد قویدل، مدیرکل آموزش و پرورش استان هرمزگان در جلسه شورای معاونین این اداره کل، بر ضرورت توجه ویژه به مسائل پرورشی و اجتماعی در مدارس تأکید کرد و گفت: “در شرایط کنونی، ضروری است که خود را برای مواجهه با چالش‌های نظام آموزشی آماده کنیم.

وی افزود: “نظم و انضباط، پایه و اساس هر نظام آموزشی است و نظارت‌های مستمر و دقیق بر عملکرد دستگاه‌ها و مدیران برای جلوگیری از بروز مشکلات ضروری است.

در ادامه، قویدل به پروژه‌های کیفیت بخشی آموزشی در استان اشاره کرد و بیان کرد: خوشبختانه اقداماتی که در حوزه کیفیت بخشی در سال گذشته صورت گرفت با رتبه های درخشان دانش آموزان هرمزگانی به ثمر نشست و رشد ۳۵ درصدی رتبه های زیر ۱۰۰ دانش آموزان هرمزگانی و رشد ۲۲ درصدی رتبه های زیر ۳۰۰۰ در سال گذشته گواهی بر اثربخشی طرح های اجرا شده در این حوزه است که امسال با شتاب بیشتری در حال اجراست

وی در پایان با تأکید بر اهمیت پیگیری مستمر مسائل دانش‌آموزان، گفت: “مسئولان باید با دقت تمام به مسائل آموزشی و پرورشی توجه کرده و برای بهبود شرایط، هیچ تلاشی را بی‌نتیجه نگذارند.”

انتهای پیام/

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »

آزادی ۲۰۹ زندانی جرائم غیرعمد در هرمزگان در انتظار است

هرمزبان – مدیر نمایندگی ستاد دیه هرمزگان اعلام کرد که ۲۰۹ زندانی جرایم غیرعمد در استان نیازمند کمک خیران هستند. وی افزود که با جذب کمک‌های مردمی، می‌توان امید و شادی را به خانواده‌های این زندانیان بازگرداند.

ادامه خبر »

مراسم بزرگداشت عید غدیر و سالگرد رحلت امام خمینی در بستک برگزار شد

هرمزبان –

مردم بستک به مناسبت عید غدیر و سالروز رحلت امام خمینی (ره) در یک اجتماع بزرگ شرکت کردند. این مراسم با حضور گسترده شهروندان و برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزار شد و نشان‌دهنده ارادت مردم به ارزش‌های اسلامی و ملی بود.

ادامه خبر »

تعمیر و بازسازی ۶۴ مدرسه آسیب‌دیده هرمزگان از دوران جنگ تحمیلی سوم در حال انجام است

هرمزبان – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان اعلام کرد که ۶۴ فضای آموزشی استان در جنگ تحمیلی سوم آسیب دیده‌اند. وی افزود که برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازسازی این مدارس انجام شده و عملیات تعمیر و بازسازی با سرعت در حال اجراست.

ادامه خبر »