کسب مقام برتر جشنواره استانی «نوآوری آموزش» توسط دبیران قشمی

هرمزبان – مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: چهار نفر از دبیران این شهرستان مرزی در هشتمین جشنواره «نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری» در مدارس دوره اول متوسطه هرمزگان، رتبه اول و دوم استانی را به‌دست آوردند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا، حسین رنجبر گلشواری با اعلام این خبر افزود: در این جشنواره در محور کارگاه کار و فناوری «آمنه تیزپا» از مدرسه نمونه حضرت خدیجه(س) و «نورالهدی اسلامی» از مدرسه فرهنگ شهر قشم رتبه اول استانی را کسب کردند.

وی ادامه داد: در محور آزمایشگاه علوم تجربی با تاکید بر سنجش عملکردی «خدیجه اسلامی» از مدرسه نمونه حضرت خدیجه(س) و «مهناز صادق زاده» از مدرسه مکتب الزهرا(س) نیز دوم استان شدند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: این جشنواره با هدف کیفیت بخشی به فرآیند آموزش و یادگیری با رویکرد نوآورانه و تلفیقی مبتنی بر برنامه درسی ملی در بین معلمان، تقویت هم افزایی و مشارکت حرفه ای معلمان در تدریس و تغییر رویکردهای حافظه محوری به مهارت، دست ورزی و پروژه در مدارس و میان دبیران برگزار شد.

رنجبر گلشواری اضافه کرد: در اجرا و برگزاری این جشنواره حدود ۳۱۵ تیم ۲ نفره از دبیران متوسطه اول استان هرمزگان نام نویسی کرده بودند که از این تعداد ۱۱۷ اثر در سامانه “الف تا” بارگذاری شد و برای داوری در اختیار داوران قرار گرفت.

وی یادآور شد، داوری این جشنواره روز سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ در محل اداره فناوری و گروه های آموزشی متوسطه برگزار شد.

هشتمین مرحله استانی جشنواره نوآوری در فرآیند آموزش و یادگیری در مدارس دوره اول متوسطه، اواسط مردادماه جاری به همت گروه های آموزشی دوره اول متوسطه استان هرمزگان در محورهای ادبیات فارسی، پیام های آسمانی، ریاضی، زبان انگلیسی، عربی، علوم تجربی، فرهنگ و هنر، قرآن، کار و فناوری، مطالعات اجتماعی، علوم تجربی و کارگاه کار و فناوری در شهر بندرعباس برگزار شد و برگزیدگان مورد تجلیل قرار گرفتند.

شهرستان مرزی قشم با بیش از ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارای ۳۲ هزار و ۷۱۰ دانش آموز (۱۵ هزار و ۸۸۱ دختر و ۱۶ هزار و ۸۲۹ پسر) در مقاطع مختلف تحصیلی است و هم اکنون ۲۴۰ مدرسه و یکهزار و ۲۶۷ کلاس درس دارد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »