توان موشکی نیروهای مقاومت کابوس رژیم صهیونیستی

هرمزبان –  با افزایش روزافزون و چشمگیر توان نیرو‌های مقاومت هم اکنون شاهد هستیم که قدرت موشکی گروه‌های مقاومت در منطقه به کابوسی بسیار جدی، همیشگی و گریزناپذیر برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

گروه بین‌الملل دفاع‌پرس: در حالی یکصد و هفتاد و هفت روز از جنگ غزه می‌گذرد که عملکرد مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در به کارگیری موفق سلاح‌های ساخت داخل بویژه موشک‌ها و راکت‌هایی که در جریان جنگ با رژیم صهیونیستی از غزه به سمت سرزمین‌های فلسطین اشغالی شلیک و پرتاب شد، موجب کابوسی بس بزرگ و عظیم برای سران و مقامات تل‌آویو شده است.

بر اساس اخبار و گزارش‌هایی دریافتی باوجود بمباران بی‌وقفه و سنگین نوار غزه توسط هواپیما‌های رژیم صهیونیستی، همچنان شاهد شلیک موشک‌ها و راکت‌های گروه مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هستیم. موضوعی که تا اینجای کار شکستی بزرگ و ناکامی تاریخی و کم‌نظیری برای رژیم صهیونیستی و سیستم گنبد آهنین آن بوده و خواهد بود.

اما موضوع بسیار مهم و قابل توجه در این میان خلاقیت، پشتکار و نوآوری گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری در تهیه تولید انواع و اقسام موشک‌ها و راکت‌های جنگی است. ضمن اینکه این تلاش و کوشش گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطینی زمانی ارزش واقعی و حقیقی خود را به نمایش می‌گذارد که به این مهم توجه کنیم که گروه‌های مقاومت به رغم محاصره‌ای چندین ساله موفق به کسب چنین موفقیت و دستاوردی شده‌اند.

حال در میان گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطینی، دو گروه «حماس» و «جهاد اسلامی» از سال ۲۰۰۱ کار ساخت و تولید انواع موشک و راکت را آغاز کردند تا هرچه بهتر و قدرتمندتر از گذشته بتوانند در برابر تجاوزات و حملات نظامی دشمن صهیونیستی ایستادگی کرده و در شرایط ضروری همچون «جنگ غزه» ضربات محکم و قابل توجهی را به آن‌ها وارد کنند.

بر همین اساس، بعد از سال ۲۰۰۱ بود که شاهد بودیم گروه‌های «حماس» و «جهاد اسلامی فلسطین» بودجه‌ها و طرح‌های ویژه‌ای را برای توسعه و گسترش توان موشکی خود تدوین کرده و به مرحله اجرا گذاشتند و در این میان شاخه‌های نظامی آن‌ها همچون «عزالدین قسام» و «سریا القدس» در مسیر توسعه قدرت و توان موشکی هرچه بیشتر و بهتر قرار گرفتند.

آن چیزی که در طول ۱۷۷ روز اخیر در جریان «جنگ غزه» شاهد آن بودیم نتیجه و حاصل بیش از ۲۰ سال تحقیق و پژوهش توسط گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین در حوزه ساخت و تولید انواع راکت و موشک است. تا آنجایی که تا امروز شاهد هستیم که بالغ بر هزاران موشک و راکت توسط گروه حماس به سمت سرزمین‌های فلسطین اشغالی شلیک و پرتاب شده است.

در سوی دیگر حزب‌الله لبنان قرار دارد که در حوزه توسعه و گسترش صنایع موشکی از گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطینی نیز جلوتر بوده و با برخورداری از زرادخانه‌ای عظیم که بالغ بر صد‌ها هزار انواع موشک و راکت میان برد و دوربرد، همچون سدی بزرگ و عظیم و البته شکست ناپذیر در برابر رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

بر همین اساس هم است که مشاهده می‌کنیم در جریان همین جنگ غزه و در پاسخ به تجاوزات ارتش اشغالگر و نامشروع رژیم صهیونیستی به غزه و همچنین تجاوزات مرزی به مناطق مرزی لبنان، شهرک‌ها و تاسیسات نظامی این رژیم در نقاط مرزی و حتی در عمق خاک فلسطین اشغالی بار‌ها و بار‌ها مورد هدف موشک‌ها و راکت‌های حزب‌الله لبنان قرار گرفته و خسارات و تلفات فراوانی به آن‌ها وارد شده است.

اما بهتر است که در این میان نگاهی هم به قدرت و توان موشکی «انصارالله یمن» هم داشته باشیم. انصارالله و ارتش مردمی یمن بعد از پیروزی در جریان جنگ هشت ساله با ائتلاف متجاوز عربی و کسب تجربه فراوان و ارزشمند، حالا به قدرتی مهم و قابل توجه در سطح منطقه تبدیل شده است.

نتیجه مقابله و ایستادگی ملت و مردم یمن در برابر نیرو‌های متجاوز عربی آنقدر برای این کشور و مردم آن ارزشمند بود که رشد و توسعه فراوان و قابل توجه قدرت و توان موشکی آن‌ها یکی از این دستاورد‌های بسیار مهم محسوب می‌شود. همین قدرت و توانی که «انصارالله یمن» با اتکاء به آن و در حمایت و پشتیبانی از مردم غزه، موجب توقف کشتی‌رانی رژیم صهیونیستی در «دریای سرخ» شده و اقتصاد دریایی این رژیم اشغالگر و نامشروع را با شکست کامل روبرو کرده است.

در پایان باید به این مهم اشاره کنیم که در کنار گروه‌های مقاومت فلسطینی، لبنانی و یمنی باید به گروه‌های مقاومت عراقی ازجمله «حشد شعبی»، «مقاومت اسلامی نجباء»، «کتائب حزب الله عراق» و «عصائب اهل الحق» هم اشاره کنیم که کم و بیش به انواع و اقسام راکت‌ها و موشک‌های مختلف و متنوع مجهز هستند و در جریان جنگ غزه بار‌ها و بار‌ها مراکز و تاسیسات رژیم صهیونیستی را مورد هدف و حمله خود قرار دادند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  احسان کامرانی: رسانه‌ها مسئولیت سنگینی برای انعکاس جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی دارند

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »