نخستین جلسه شورای مشارکت های مردمی شهرستان میناب تشکیل شد

هرمزبان – نخستین جلسه شورای مشارکت های مردمی شهرستان میناب تشکیل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی بهزیستی هرمزگان ؛ اولین جلسه شورای مشارکتهای مردمی شهرستان میناب در سال جاری با حضور حجت الاسلام محسن ابراهیمی امام جمعه شهرستان ، بهرامی معاون سیاسی فرمانداری،جاودان رئیس اداره بهزیستی و دیگر اعضاء در محل دفتر امام جمعه شهرستان میناب برگزار شد .

در این جلسه حجت الاسلام دکتر ابراهیمی امام جمعه شهرستان ، ضمن ضرورت جلب مشارکت‌های مردمی و خیرین در پیشبرد خدمت رسانی به جامعه هدف بهزیستی ، بر اجرای برنامه‌های عملیاتی و آموزش های فنی و مهارتی جهت ایجاد اشتغال پایدار و توانمندسازی مددجویان تاکید کرد.

حجت الاسلام محسن ابراهیمی با بیان اینکه بهره گیری از مشارکتهای مردمی شرایط رشد خدمت رسانی در بهزیستی را فراهم می آورد اظهار داشت : با بهره گیری از توان آحاد جامعه از طریق جلب و جذب کمک ها و حمایت های عامه مردم شرایط رشد و بالندگی معنوی ، اجتماعی و اقتصادی جامعه هدف بهزیستی فراهم می آید .

معاون سیاسی فرماندار نیز در ادامه ، یکی از وظایف شورای مشارکتهای مردمی را ترویج فرهنگ مشارکت و استفاده از ظرفیت مردم و بخصوص خیرین در امر کمک رسانی به نیازمندان برشمرد .

علی جاودان رییس بهزیستی میناب نیز ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و حضور اعضا در جلسه ، خواستار همکاری،تعامل ومشارکت همه در امورخیرخواهانه شد.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »