ادای احترام وزیر آموزش و پرورش به مقام شامخ شهید سلیمانی

هرمزبان -کرمان وزیر آموزش و پرورش در آستانه تحویل سال نو با حضور در گلزار شهدای کرمان به مقام شامخ شهدا و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، یوسف نوری در گلزار شهدای کرمان و در جمع نمازگزاران مغرب و عشا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: در آستانه سال ۱۴۰۱ توفیقی حاصل شد تا در کنار مرقد مطهر شهدا به ویژه سید الشهدای مقاومت در مراسم تحویل سال شرکت کنیم تا  در راستای انجام وظایف زندگی شخصی و وظایف سازمانی خود در حوزه آموزش و پرورش بهره بگیریم.

وی از اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان مهمترین وظیفه سازمانی در نظام تعلیم و تربیت نام برد و گفت: باید مکتب تربیتی شهید سپهبد حاج قاسم  سلیمانی در راستای تربیت انسان تمام  ساحتی و در تراز جمهوری اسلامی در مدارس و جامعه ساری و جاری شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه شهید سلیمانی از روستای قنات ملک برمی خیزد و به انسانی جهانی تبدیل می شود به گونه ای که بزرگان به حال او غبطه می خورند، گفت: ایثار گری، فداکاری و از خود گذشتن شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مهمترین خصیصه ای بود که موجب جاودانگی و ماندگاری او شد.

نوری با بیان اینکه تبعیت از ولایت مطلقه فقیه از دیگر خصیصه های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود، بیان کرد: این شهید بزرگوار هیچ وقت قدم پیش تر از ولی فقیه بر نداشت و تمام و کمال در راستای تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه تلاش کرد.

وی با بیان اینکه اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران برای شهید سلیمانی اوجب واجبات بود گفت: شهید سلیمانی اهل ذکر بود و با ذکر خدا ارجعی الی ربک مرضیه راضیه شد.

نوری خاطر نشان کرد: از کنار مرقد مطهر شهدا به ویژه مرقد مطهر شهید سلیمانی برای تمامی مردم ایران به دانش آموزان و فرهنگیان آرزوی سالی سرشار از سلامتی و سربلندی دارم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »