هر 150 دقیقه یک نوزاد در قشم متولد می شود/ تولد 30 دوقلو در جزیره / محمد و فاطمه پرطرفدار ترین اسامی در قشم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، احمد کوه نژاد به مناسبت هفته ثبت احوال (3 تا 9 دی ماه) روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: این میزان تولد نوزاد در شهرستان قشم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چندانی نداشته است.

وی با اعلام اینکه ولادت هر نوزاد براساس قانون باید ظرف مدت 15 روز به ثبت برسد، ادامه داد: خوشبختانه در این زمینه شهرستان قشم با ثبت 9.99 درصد ولادت ها در مدت مقرر از میانگین استانی و کشوری بالاتر است.

رئیس ثبت احوال شهرستان قشم بیان کرد: از مجموع دو هزار و 749 مورد ولادت نوزادان شهرستان قشم، 49 نوزاد توسط ماما در منازل متولد شده اند و بقیه با حضور مادران باردار در زایشگاه هابه دنیا آمده اند.

وی بیان کرد: طی 9 ماه گذشته 30 مورد زایمان دو قلو (60 نوزاد) در شهرستان قشم به ثبت رسیده در حالی که در مدت مشابه سال گذشته تنها 18 مورد زایمان دوقلو (36 نوزاد) در این شهرسان ثبت شده است.

به گفته کوه نژاد، بیشترین تولد نوزاد در قشم به مادران گروه سنی 25 تا 29 سال مربوط می شود و پس از آن به ترتیب مادران 20 تا 24 ساله و 30 تا 34 ساله قرار دارند.

او با اعلام اینکه طی 9 ماه گذشته 332 مورد وفات در شهرستان قشم به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نسبی داشته است، گفت: 8.99 درصد ثبت وفات ها که بیشترین علت آن به بیماری های قلبی و عروقی مربوط می شود در مهلت قانونی 10 روزه از تاریخ وقوع وفات انجام شده است.

ثبت ازدواج 805 زوج جوان در 9 ماه گذشته از سال 1395 و افزایش آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته  و کاهش نسبت خوب طلاق هم از موضوعات دیگر مطرح شده رئیس ثبت احوال شهرستان قشم در این نشست بود.

وی از صدور پنجهزار و 350 شناسنامه مکانیزه، صدور یکهزار و 641 کارت هوشمند ملی، 106 مورد تغییر نام و نام خانوادگی، و 85 مورد سرکشی به روستاها با هدف رفع مشکلات شناسنامه ای مردم به عنوان بخش دیگری از خدمات اداره ثبت شهرستان قشم در 9 ماه گذشته نام برد.

کوه نژاد از نام های محمد و فاطمه به عنوان پرطرفدار ترین اسامی مورد علاقه در شهرستان قشم نام برد و گفت: عبدالله، احمد، علی و ابراهیم در بین اسامی نوزادان پسر و مریم، زهرا، مهنا و فاطمه زهرا در میان نوزادان دختر پس از اسامی محمد و فاطمه قرار دارند.

جزیره قشم با یکهزار و 500 کیلومتر مربع وسعت و حدود 120 هزار نفر جمعیت در جنوب ایران واقع شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »