63طرح درمرکز تحقیقات کشاورزی هرمزگان در دست انجام است

علی شهریاری یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد:از طرحهای یاد شده 39 فقره از آنها ملی و24 فقره دیگر استانی است.
وی اضافه کرد: پنج طرح تحقیقاتی، علمی و پژوهشی انجام شده توسط این مرکز درموضوعات مختلف کشاورزی نیز طی سال گذشته تاکنون به ثبت رسیده است.
وی این طرح ها را شامل معرفی خوراک دام برای استفاده درتغذیه دام های پرواری، فرایند فرآوری واستخراج پلیمرآگاروز ازجلبک قرمز گراسیلاریو پسیس پرسیکا، سیستم بهره برداری از آب تقطیرباران وکولرهای گازی مجتمع ها برای مصارف غیرشرب، فرآیند فرآوری واستخراج آلژینات سدیم پس از استحصال عصاره کودی از جلبک قهوه ای و تولید بافراستخراج اسید های نوکلئوئیک از گیاهان آبزی ذکر کرد.
در اطلاعات منتشره از فناوری کاربرد خرمای نامرغوب در جیره غذایی دام های پرواری و شیری ، فناوری کاربرد نیام سمر در جیره غذایی دام های پرواری ، استفاده از جلبک های دریایی برای تغذیه جوجه های گوشتی ، مرغ های تخمگذار و بزغاله های پرواری ، فناوری کاربرد کنسانتره محلی در جیره غذایی دام های پرواری وشیری بعنوان مهم ترین طرح های تحقیقاتی و پژوهشی انجام شده دراین مرکز ذکرشده است.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از ایرنا مرکز بندرعباس، دست یابی به روش مناسب کاهش رطوبت ، بسته بندی وانبار داری سه رقم خرمای استان ، شناسایی 347گونه مختلف جلبکی در سواحل خلیج فارس، معرفی روش پیوند و پایه مناسب برای تولید نشاء پیوندی هنداوانه ، شناسایی و معرفی عوامل دخیل در زوال مرکبات در استان و مطالعه بیماری هوانگ لونگ بینگ مرکبات در جنوب ایران از دیگر دستاوردهای مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان هرمزگان ذکر شده است.
6149/6048
خبرنگار :رضا گیلانی** انتشار دهنده : خلیل تنیده

اخبار هرمزگانطرحمرکز تحقیقات کشاورزی هرمزگانهرمزگان
نظرات (0)
افزودن نظر