هرمزبان:رئیس مرکز توسعه سلامت جزیره هرمز گفت: خوشبختانه جزیره زیبای هرمز از لحاظ شاخصهای بهداشتی در حد قابل قبولی است و به دنبال این هستیم تا در آینده این جزیره بهعنوان جزیره سالم معرفی شود.
به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،علی آذرپیکان در بازدید از طرح تشدید نظارت بر نانواییها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این طرح پس از بازرسی و نظارت از نانوایی های جزیره هرمز آموزشهای لازم در زمینه بهداشت تهیه نان و پیامد های ناشی از مصرف جوش شیرین و سایر افزودنی های غیر مجاز به صورت چهره به چهره به متصدیان و عوامل دستاندر کار داده شد.
وی بیان کرد: استفاده از جوش شیرین در عمل آوری خمیر و پخت نان رفتاری غلط و غیر بهداشتی است و باعث بروز عوارض متعددی در مصرف کنندگان نان خواهد شد بروز ناراحتی های گوارشی، اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و ایجاد کم خونی فقر آهن از جمله این عوارض این گونه مواد است.
رئیس مرکز توسعه سلامت جزیره هرمز افزود: خوشبختانه جزیره زیبای هرمز از لحاظ شاخص های بهداشتی در حد قابل قبولی است و به دنبال این هستیم تا در آینده این جزیره را به عنوان جزیره سالم معرفی کنیم.
به گفته وی، واحد سلامت محیط جزیره هرمز با انجام بازرسی و نظارت های مداوم همچنین برگزاری آموزش های لازم جهت فروشندگان و عرضه کنندگان مواد غذایی با هر گونه تخلف در خصوص تهیه و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی برخورد میکند.
انتهای پیام/خبرگزاری تسنیم